Hatékony és könnyen mozgatható ipari porszívók, mobil és kompakt porgyűjtők, illetve hegesztési füstelszívók
 
Mobil porgyűjtők, füstelszívók és ipari porszívók, amelyek kényelmesen és egyszerűen mozgathatóak a műhelyekben oda, ahol az elszívásra szükség van. A Nederman mobil szűrői hatékonyak és könnyen kezelhetők, így elkerülhető, hogy a dolgozók és az érzékeny eszközök a levegőben szálló veszélyes füstnek és pornak legyenek kitéve. Védje dolgozóit, az eszközöket és a környezetet! 

FilterCart

Mobil szűrőegység könnyű hegesztési és elszívási feladatokra. A FilterCart Original elszívókarja beépített lámpával rendelkezik, ami optimalizálja a felhasználóbarát kialakítást.

FilterBox

Rugalmas és moduláris hordozható mobil füst- és por elszívó. A hegesztési füstök és a nem robbanékony porok vonatkozásában a legtöbb általános igényt kielégítő berendezés. Az egyedi feladatokhoz való megfelelés érdekében különféle tartozékok, kiegészítők is csatlakoztathatók. Mobil egységként vagy fixen telepített egységként is alkalmazható.

Ipari porszívó

Ipari porszívók por, részecskék, granulátumok és folyadékok összegyűjtésére, elszívására és leválasztására többféle felhasználási igényhez

Ipari porszívók EX

ATEX-minősített ipari porszívók, amelyek éghető por és folyadék elszívására és összegyűjtésére, illetve ATEX minősített zónában történő használatra alkalmazhatóak.

Füstmentesítő 24/7

A Fume Eliminator 24/7 termékcsalád mobil egységei a hegesztés során keletkező füstöt a közvetlenül kibocsátás forrásánál, hegesztőpisztolyba integrált elszívással vagy elszívó fejekkel fogják fel. Egy vagy két hegesztőgéphez, folyamatos üzemű motorral, automatikusan tisztítható szűrővel és W3 szabvány szerinti kivitelben.

L-PAK

Minden iparágban ideális megoldás a por és füst eltávolítására. Tipikus alkalmazási területek a hegesztőműhelyek, karosszériaműhelyek, építőipar, pékségek, ipari mosodák stb. Az L-PAK a munkahelyek és a műhelyek padlójának tisztítására is tökéletes megoldás központi porszívóként alkalmazva.

FlexPAK

Elsősorban hegesztéskor keletkező füst, csiszolatpor, fémforgács, kompozit anyagok, por és részecskék elszívására szolgál, de munkahelyek és gépek tisztítórendszereinek központi elszívó egységeként vagy központi porszívóként is alkalmazható.

E-PAK

Önálló elszívó egység a hegesztés és csiszolás során keletkező füst és por felfogására. Automatikusan vezérelhető indítás és leállítás, automatikus szűrőtisztítással. Kétlépcsős szűrőleválasztás.

FilterBench

Kompakt elszívóasztal, amely a kompozit, műanyag, üvegszál és fa megmunkálása során keletkező por elszívására alkalmas. Ideális esetben kevésbé intenzív feladatokhoz használják, például csiszolás, utómunkálatok, sorjázás, felületkezelés, por kimérés, laboratóriumi oldószerpára, ragasztás stb. Három különböző méretben kapható.

Air Purification Tower

Kompakt, patronos szűrőtorony decentralizált beltéri légtisztításhoz, csarnokszellőztetéshez, ahol a megszűrt levegő visszanyerhető

Moduláris szűrőrendszer (MFS)

A levegőben lévő szagok és szennyeződések (pl. por, füst, aeroszolok, oldószerek) szűrésére szolgáló moduláris megoldás. AVI és ponthegesztés, laboratóriumi elszívás, élelmiszeradalékok és szagok, vegyszerek kezelésére.

CCD szűrők

Helyiség szellőztetéshez, a szennyezett levegőben szálló könnyű por/füst kiszűrésére szolgáló berendezés

Füsteltávolító

Az FE füstelszívó könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén a munkaterületre lehet vinni. A hegesztőpisztolyhoz vagy elszívó fejekhez csatlakoztatva közvetlenül a füst keletkezésénél szívja el a füstöt.