Hatékony és könnyen mozgatható ipari porszívók, mobil és kompakt porleválasztók, illetve hegesztési füstelszívók.
 
A mobil porleválasztók, füstelszívók és ipari porszívók, kényelmesen és egyszerűen mozgathatóak a műhelyekben oda, ahol szükség van az elszívásra. A Nederman mobil szűrői hatékonyak és könnyen kezelhetők, így elkerülhető, hogy a dolgozók és az érzékeny eszközök a levegőben szálló veszélyes füstnek és pornak legyenek kitéve. Védje dolgozóit, az eszközöket és a környezetet! 

FilterCart

Mobil szűrőegység könnyű hegesztési és elszívási feladatokra. A FilterCart Original elszívókarja beépített ledvilágítással rendelkezik, ami optimalizálja a felhasználóbarát kialakítást

FilterBox

Mozgatható, de fixen is telepíthető mobil füst- és por elszívó. Hegesztési füsthöz és a nem robbanékony porokhoz a legtöbb igényt kielégíti. Kényelmi és energia költség csökkentő tartozékokkal kiegészíthető.

Ipari porszívók

Sűrített levegős vagy elektromos működtetésű ipari porszívók por, részecskék, granulátumok és folyadékok összegyűjtésére, elszívására és leválasztására többféle felhasználási igényhez.

Ipari porszívók EX

ATEX-minősített ipari porszívók, amelyek éghető por és folyadék elszívására és összegyűjtésére, illetve ATEX minősített zónában történő használatra alkalmazhatóak.

Fume Eliminator 24/7

Az FE 24/7 termékcsalád automata szűrőtisztítású, W3 szabványú mobil egységei a hegesztési füstöt közvetlenül a füstkibocsátásnál, pisztolyba integrált elszívással vagy elszívó fejekkel fogják fel. Folyamatos üzemhez, egy vagy két hegesztőgéphez.

L-PAK

Minden iparágban ideális megoldás a por és füst eltávolítására. Lakatos és karosszéria műhelyek, építőipar, pékségek, ipari mosodák stb. Az L-PAK központi porszívóként a munkahelyek padló tisztítására is tökéletes megoldás.

FlexPAK

Elsősorban hegesztéskor keletkező füst, csiszolatpor, fémforgács, kompozit anyagok, por és részecskék elszívására szolgál, de munkahelyek és gépek tisztítórendszereinek központi elszívó egységeként vagy központi porszívóként is alkalmazható.

E-PAK

Önálló elszívó egység a hegesztés és csiszolás során keletkező füst és por felfogására. Automatikusan vezérelhető indítás és leállítás, automatikus szűrőtisztítással. Kétlépcsős szűrőleválasztás.

FilterBench

Kompakt elszívóasztal, kompozit, műanyag, üvegszál és fa megmunkálása során keletkező por elszívására. Kevésbé intenzív feladatokhoz pl.: csiszolás, utómunkálatok, sorjázás, felületkezelés, por kimérés, laboratóriumi oldószerpára, ragasztás stb. Három méretben elérhető.

Air Purification Tower

Kompakt, szűrőpatronos, automata szűrőtisztítású szűrőtorony decentralizált beltéri légtisztításhoz, csarnokszellőztetéshez, ahol a megszűrt levegő visszaforgatható a csarnokon belül. Nagyobb csarnokokhoz javasoljuk, ahol a lokális elszívás nem megoldható.

Moduláris szűrőrendszer (MFS)

A levegőben lévő szagok és szennyeződések (pl. por, füst, aeroszolok, oldószerek) szűrésére szolgáló moduláris megoldás. AVI és ponthegesztés, laboratóriumi elszívás, élelmiszeradalékok és szagok, vegyszerek kezelésére.

CCD szűrők

Helyiség szellőztetéshez, a szennyezett levegőben szálló könnyű por/füst kiszűrésére szolgáló berendezés. Ideális kisebb szervizek, javítóműhelyek számára, ahol dízelfüsttel, csiszolási és egyéb légszennyező szálló porral szennyezett a levegő.

Füstelszívó FE

Könnyű kialakításának köszönhetően egyszerűen hordozható a munkaterületeken.A hegesztőpisztolyhoz vagy elszívó fejekhez csatlakoztatva közvetlenül a füst keletkezésénél szívja el a füstöt.