Hosszabbító karok, tömlők, kiegészítők

Elszívókar hosszabbító karok a standard méretű elszívókarok meghosszabbításához, kipufogó elszívó tömlők különböző hőmérséklet igényekhez, padlóba szerelhető egységek , és egyéb tartozékok, a járművek kipufogógázainak elszívásához

Motoros felcsévélésű, kipufogógáz-elszívó dob

Villanymotoros automata felcsévélésű kipufogógáz-elszívó tömlődob. Ideális megoldás nagy belmagasságú műhelyekben, ahol darukat alkalmaznak, vagy ahol magas járművek áthaladására kell számítani. Kézi egységgel, IR-vezérlővel vagy felfüggesztett távvezérlővel működtethető.

Rugós felcsévélésű, kipufogógáz-elszívó dob

Rugós felcsévélésű kipufogógáz-elszívó tömlődob. Különféle gépjárműszerelő műhelyhez javasolt, ahol a tömlő elérhető magasságban függhet. A szabadalmaztatott rugóműnek köszönhetően a kábeldob könnyedén kezelhető. A rugófelcsévélésű tömlődob motoros hajtásúra is átalakítható.

Szimpla kipufogógáz-elszívó

Megbízható megoldás szinte minden típusú álló járműhöz. Felfüggesztővel vagy balanszerrel rendelhető a tömlők manuális rögzítéséhez. A legegyszerűbb kivitelű, legkedvezőbb árfekvésű, könnyen kivitelezhető kipufogógáz elszívó egység.

920-as kipufogógáz-elszívó sínrendszer

Könnyen kezelhető, sínre szerelt kipufogógáz-elszívó minden típusú szervízműhely, garázs és autógyárak számára. Kiváló elszívási hatékonyság. Egy elszívó egység több munkaállomást is kiszolgálhat.

ALU Rail 150/250 elszívó sínrendszer kipufogógázhoz és elszívókarokhoz

Hosszabbítókarok, kipufogó elszívó tömlők és egyéb tartozékok a járművek kipufogógázainak elszívásához, és sínes rendszer elszívó karokhoz.

Sűrített levegős Pneumatic kipufogófüst elszívó rendszerek készenléti tűzoltó garázsokhoz

Sűrített levegővel rögzített elszívófejet alkalmazó elszívórendszer vészhelyzeti tűzoltó és mentőállomásokhoz. Egyedi vagy sínes rendszer is kialakítható az adott helyszín követelményeinek megfelelően.

Magna rendszerek

Mozgó járművekhez, készenléti garázsok igényeihez kialakított elszívó rendszerek. Tűzoltók, mentők, reptéri vészhelyzeti járművek gyors reagálású, automata leoldású kipufogófüst elszívó rendszerei

Kipufogókra csatlakoztatható elszívófejek

Magas hőmérsékletnek ellenálló gumi és fém járműkipufogógáz-elvezető szívófejek különböző típusú járművekhez és rendszerekhez, ideértve természetesen az európai szabvány szerinti EURO 6-os motorokat is.

Függőleges elrendezésű rendszer vészhelyzeti járművek számára

Kipufogógáz-elszívó rendszerek vészhelyzeti járművekhez

Asztali Bench Top elszívókészletek

A Nederman asztali rendszerek sokféle környezetben használhatóak, legyen szó akár összeszerelő állomásokról, ahol a forrasztás során keletkező füstöt kell elszívni, akár laboratóriumokról, ahol az erősen maró hatású vagy ártalmas gázok oldószerek elleni védekezés létfontosságú. (Elektronikai ipar/forrasztás, forrasztás, laboratóriumok, múzeumok/restaurálás, műtők, Iskolai kémiai laborok, fogtechnika, ragasztás)

831-es balanszer kipufogótömlőkhöz

A balanszer megfelelő magasságban, felemelt pozícióban tartja a szerszámot vagy a tömlőt. Biztonságos, a beépített fék megakadályozza a hirtelen felcsévélést..